A Celtic Moussa Dembélé későn hagyja, hogy legyőzze a Rangers-t az Old Firm fesztiválon

A Celtic Moussa Dembélé későn hagyja, hogy legyőzze a Rangers-t az Old Firm fesztiválon

A Celtic Moussa Dembélé későn hagyja, hogy legyőzze a Rangers-t az Old Firm fesztiválon

Comments Off on A Celtic Moussa Dembélé későn hagyja, hogy legyőzze a Rangers-t az Old Firm fesztiválon

Brendan Rodgers 90 percen belül megérinti a profi viszketést. A kelta menedzser kritikája az volt, hogy Angliában korábbi korábbi varázslataik során nem sikerült jelentős hazai tiszteletet követelni. Ez a siker a Rangers és a skót liga-kupa ütemezési árnyalatai miatt azt jelenti, hogy Rodgers véget érhet, mielőtt a november elejét várná, és Aberdeen várta a Celtic Hampden Park visszatérését.

Rodgers alig igényli a korai hónapjait. felelős, de kézzelfogható jutalom mindig segít. Ez a derby tonik csak néhány nappal a sebesült Bajnokok Ligája veresége után érkezett Borussia Mönchengladbachba, és meg kell jegyeznünk, hogy egy olyan helyszínen, Betclic kifizetés hogyan ahol a kelta több horror show-t tartott az utóbbi időben.A döntőnek érdemesnek kell lennie a magas rangú státusznak; A kelta és az Aberdeen mostanában a Skóciában a legjobb két csapatot látják. Skót kört: Sean Welsh sztrájkja nem elég ahhoz, hogy Partick győzelmet nyerjen tovább. keresztség. „Láthatjuk ezt a csapat mentalitását, szellemét és képességeit. Van egy óriási vágy, hogy sikerüljön, és a csapat a legmagasabb szinten jár. De ahhoz, hogy bélyegzőt tegyen, nyerni akarsz trófeákat. Annak érdekében, hogy megnyerjük ezeket a trófeákat, el kell jutnunk a döntőbe.

Más szóval: eddig jó. Ezt az elődöntőt mindig valószínűleg úgy játszották, hogy olyan közel állt ahhoz, ami annyira előtte volt.A Celtic szeptember 5-i Rangers 5-1-es csapása azt jelentette, hogy a Glasgow-klubok között fennálló szakadék vizsgálata elhomályosítaná a marquee-i alkalomból. A Rangers annyira megdöbbentően nyitott volt abban a bajnoki játékban, hogy a következő alkalommal nem tudta megismételni az 1970-es Ajax-ot, még akkor is, ha az erőforrásaik annyira fontosak voltak.

Moussa Dembélé, egy olyan játékos, akinek Betclic mobil bónusz adulation nő és nő, hogy megszegje Rangers ellenállását, de mindig a fenyegetőbb oldal volt. A Dembélé-ben Rodgers egyike a zöld és fehér játékosok közül is, akik úgy tűnt, hogy a legvalószínűbb mérkőzések.A francia csatár ragyogóan kombinálta Leigh Griffiths-t, majd a döntő célt tűzte ki. mértékben, mint a csapatok utolsó találkozásakor. Ugyanakkor ismétlődő kérdőjel van a potencia felett. Kilenc bajnoki mérkőzésen Rangers csak 11-szer szerzett; ugyanaz a rekord, mint a Motherwell és a Hamilton Academical.A támadó fenyegetésük elhanyagolható volt azon a ponton, ahol jogszerű volt megkérdőjelezni, hogy az Ibrox-klub kiadásai milyen előnyökkel járnak a játékosok számára. Joe Garner számára egy 20 perces előrelépést mutatott be, és itt is futhat a Hampden pályán, miközben szeretné, ha valamilyen pozitív hatást gyakorolna.N’Golo Kanté szóló sztrájkja a Chelsea Manchester United útvonala. / p>

„A [kelta] szakadék sokkal szűkebb, mint az emberek gondolják” – állította Mark Warburton, a Rangers vezetője. Ez az érzés kíváncsi volt; Miután a tavalyi Scottish Cup fesztiválon verte el a Celtic-t, Warburton ugyanazt a szakadékot mutatta, amit most tagad.Közben a kelta kétségtelenül javult, szkepticizmussal szemben azzal, hogy Rangers hasonlóképpen tettek-e.

Míg a történelmileg régi cégek elrejtették az őrületet a mezőn vagy a mezőn kívül, a meccset játszották egy finom versenyszellem, amiben a futball szórványosan kitört. Négy sárga lapból csak egy volt a rossz megoldás.

Egy másik foglalás kulcsfontosságú pillanat volt az első félidőben, Barrie McKay, a Rangers winger jogosan büntette, hogy túlságosan könnyen elkapta, amikor kicsit többet lélegzett Jozo Simunovic a kelta büntetőterületén belül. Dembélé szerencsés volt, hogy Betclic mobil fogadás elkerülje a hasonló színházi elővigyázatosságot, miután két Rangers-védő között gyalogolt.

Pozitívabb volt egy kiváló Matt Gilks, aki megmentette a Scott Sinclair-t, miután Dembélé játszott vele.Ezen kívül plusz egy komikus pillanat, amikor Gilks ​​és Jason Holt kombinálta Tom Rogicnak azt a lehetőséget, hogy úgy gondolja, nem hiszi, Rangers elszigetelési politikája sikeres volt.

A játék ellentmondásos pillanata – van mindig egy – négy perccel az intervallum után érkezett. Csak a játékvezető, Craig Thomson tudta megmagyarázni, mit hibáztatott egy Erik Sviatchenko fejlécével, amely a Rangers hálójának hátát találta. Sviatchenko összezavarodott a Clint Hill-szel, de egyáltalán nem, nem utolsósorban a kelta játékosnak, hibáztatta, hogy megérthetetlen volt.

Talán a szerencsés menekülésük miatt Rangers kivágta az esélyt, amit később rued. Holt mindent elpazarolt, Simunovic-nek kellő időben dicsérni kell.

A kelta egyre jobban nyomta és nyomta az órát, amikor az óra ketyegett.Griffiths, egy meglehetősen praktikus helyettesítő, aki felszólítja, elrontotta Wallace-t, mielőtt a játékos elkezdte a játék megkezdését követően tisztességes követelését. A kelta ünnepségei rámutattak korábbi frusztrációikra. – Megvan a jutalom, amit alaposan megérdemeltünk – mondta Rodgers. Ez értelmetlen lenne, ha megdöbbent.

Vito

Related Posts

Serena Williams dovrebbe essere seminato a Wimbledon per il bene del gioco

Comments Off on Serena Williams dovrebbe essere seminato a Wimbledon per il bene del gioco

Betflag Italia scommesse

Comments Off on Betflag Italia scommesse

Riepilogo europeo: Sancho segna a Dortmund vince con il Real dato un dubbio rigore

Comments Off on Riepilogo europeo: Sancho segna a Dortmund vince con il Real dato un dubbio rigore

Arsenal’s Arsène Wenger: Tomas Rosicky è stato devastato dalla sconfitta per infortunio

Comments Off on Arsenal’s Arsène Wenger: Tomas Rosicky è stato devastato dalla sconfitta per infortunio

I giocatori di tennis hanno tre semifinali e una medaglia. Il mix continua senza combattere

Comments Off on I giocatori di tennis hanno tre semifinali e una medaglia. Il mix continua senza combattere

Fyra spel, fyra segrar. Hradcany hockeyspelare fortsätter att rulla i förberedelser

Comments Off on Fyra spel, fyra segrar. Hradcany hockeyspelare fortsätter att rulla i förberedelser

Dalle Alpi all’Himalaya: leggende dietro la prima casa dell’Open a Prestwick

Comments Off on Dalle Alpi all’Himalaya: leggende dietro la prima casa dell’Open a Prestwick

Quote calcio Eurobet

Comments Off on Quote calcio Eurobet

Quote eurobet calcio

Comments Off on Quote eurobet calcio

Salvatore o semplicemente un commerciante? Westbrook ha dato speranza ad Oklahoma City

Comments Off on Salvatore o semplicemente un commerciante? Westbrook ha dato speranza ad Oklahoma City

Finestra di trasferimento della Premier League gennaio 2016: verdetti club-per-club

Comments Off on Finestra di trasferimento della Premier League gennaio 2016: verdetti club-per-club

Il PSG sospende Serge Aurier per i commenti su Laurent Blanc e compagni di squadra

Comments Off on Il PSG sospende Serge Aurier per i commenti su Laurent Blanc e compagni di squadra

Create AccountLog In Your Account