A Celtic Moussa Dembélé későn hagyja, hogy legyőzze a Rangers-t az Old Firm fesztiválon

A Celtic Moussa Dembélé későn hagyja, hogy legyőzze a Rangers-t az Old Firm fesztiválon

A Celtic Moussa Dembélé későn hagyja, hogy legyőzze a Rangers-t az Old Firm fesztiválon

Comments Off on A Celtic Moussa Dembélé későn hagyja, hogy legyőzze a Rangers-t az Old Firm fesztiválon

Brendan Rodgers 90 percen belül megérinti a profi viszketést. A kelta menedzser kritikája az volt, hogy Angliában korábbi korábbi varázslataik során nem sikerült jelentős hazai tiszteletet követelni. Ez a siker a Rangers és a skót liga-kupa ütemezési árnyalatai miatt azt jelenti, hogy Rodgers véget érhet, mielőtt a november elejét várná, és Aberdeen várta a Celtic Hampden Park visszatérését.

Rodgers alig igényli a korai hónapjait. felelős, de kézzelfogható jutalom mindig segít. Ez a derby tonik csak néhány nappal a sebesült Bajnokok Ligája veresége után érkezett Borussia Mönchengladbachba, és meg kell jegyeznünk, hogy egy olyan helyszínen, Betclic kifizetés hogyan ahol a kelta több horror show-t tartott az utóbbi időben.A döntőnek érdemesnek kell lennie a magas rangú státusznak; A kelta és az Aberdeen mostanában a Skóciában a legjobb két csapatot látják. Skót kört: Sean Welsh sztrájkja nem elég ahhoz, hogy Partick győzelmet nyerjen tovább. keresztség. „Láthatjuk ezt a csapat mentalitását, szellemét és képességeit. Van egy óriási vágy, hogy sikerüljön, és a csapat a legmagasabb szinten jár. De ahhoz, hogy bélyegzőt tegyen, nyerni akarsz trófeákat. Annak érdekében, hogy megnyerjük ezeket a trófeákat, el kell jutnunk a döntőbe.

Más szóval: eddig jó. Ezt az elődöntőt mindig valószínűleg úgy játszották, hogy olyan közel állt ahhoz, ami annyira előtte volt.A Celtic szeptember 5-i Rangers 5-1-es csapása azt jelentette, hogy a Glasgow-klubok között fennálló szakadék vizsgálata elhomályosítaná a marquee-i alkalomból. A Rangers annyira megdöbbentően nyitott volt abban a bajnoki játékban, hogy a következő alkalommal nem tudta megismételni az 1970-es Ajax-ot, még akkor is, ha az erőforrásaik annyira fontosak voltak.

Moussa Dembélé, egy olyan játékos, akinek Betclic mobil bónusz adulation nő és nő, hogy megszegje Rangers ellenállását, de mindig a fenyegetőbb oldal volt. A Dembélé-ben Rodgers egyike a zöld és fehér játékosok közül is, akik úgy tűnt, hogy a legvalószínűbb mérkőzések.A francia csatár ragyogóan kombinálta Leigh Griffiths-t, majd a döntő célt tűzte ki. mértékben, mint a csapatok utolsó találkozásakor. Ugyanakkor ismétlődő kérdőjel van a potencia felett. Kilenc bajnoki mérkőzésen Rangers csak 11-szer szerzett; ugyanaz a rekord, mint a Motherwell és a Hamilton Academical.A támadó fenyegetésük elhanyagolható volt azon a ponton, ahol jogszerű volt megkérdőjelezni, hogy az Ibrox-klub kiadásai milyen előnyökkel járnak a játékosok számára. Joe Garner számára egy 20 perces előrelépést mutatott be, és itt is futhat a Hampden pályán, miközben szeretné, ha valamilyen pozitív hatást gyakorolna.N’Golo Kanté szóló sztrájkja a Chelsea Manchester United útvonala. / p>

„A [kelta] szakadék sokkal szűkebb, mint az emberek gondolják” – állította Mark Warburton, a Rangers vezetője. Ez az érzés kíváncsi volt; Miután a tavalyi Scottish Cup fesztiválon verte el a Celtic-t, Warburton ugyanazt a szakadékot mutatta, amit most tagad.Közben a kelta kétségtelenül javult, szkepticizmussal szemben azzal, hogy Rangers hasonlóképpen tettek-e.

Míg a történelmileg régi cégek elrejtették az őrületet a mezőn vagy a mezőn kívül, a meccset játszották egy finom versenyszellem, amiben a futball szórványosan kitört. Négy sárga lapból csak egy volt a rossz megoldás.

Egy másik foglalás kulcsfontosságú pillanat volt az első félidőben, Barrie McKay, a Rangers winger jogosan büntette, hogy túlságosan könnyen elkapta, amikor kicsit többet lélegzett Jozo Simunovic a kelta büntetőterületén belül. Dembélé szerencsés volt, hogy Betclic mobil fogadás elkerülje a hasonló színházi elővigyázatosságot, miután két Rangers-védő között gyalogolt.

Pozitívabb volt egy kiváló Matt Gilks, aki megmentette a Scott Sinclair-t, miután Dembélé játszott vele.Ezen kívül plusz egy komikus pillanat, amikor Gilks ​​és Jason Holt kombinálta Tom Rogicnak azt a lehetőséget, hogy úgy gondolja, nem hiszi, Rangers elszigetelési politikája sikeres volt.

A játék ellentmondásos pillanata – van mindig egy – négy perccel az intervallum után érkezett. Csak a játékvezető, Craig Thomson tudta megmagyarázni, mit hibáztatott egy Erik Sviatchenko fejlécével, amely a Rangers hálójának hátát találta. Sviatchenko összezavarodott a Clint Hill-szel, de egyáltalán nem, nem utolsósorban a kelta játékosnak, hibáztatta, hogy megérthetetlen volt.

Talán a szerencsés menekülésük miatt Rangers kivágta az esélyt, amit később rued. Holt mindent elpazarolt, Simunovic-nek kellő időben dicsérni kell.

A kelta egyre jobban nyomta és nyomta az órát, amikor az óra ketyegett.Griffiths, egy meglehetősen praktikus helyettesítő, aki felszólítja, elrontotta Wallace-t, mielőtt a játékos elkezdte a játék megkezdését követően tisztességes követelését. A kelta ünnepségei rámutattak korábbi frusztrációikra. – Megvan a jutalom, amit alaposan megérdemeltünk – mondta Rodgers. Ez értelmetlen lenne, ha megdöbbent.

Vito

Related Posts

Quote calcio Eurobet

Comments Off on Quote calcio Eurobet

L’inizio di Simone Verdi a Bologna suggerisce che i suoi talenti possano finalmente sbocciare

Comments Off on L’inizio di Simone Verdi a Bologna suggerisce che i suoi talenti possano finalmente sbocciare

L’autogol di Shay Given dà la vittoria dominante dell’Everton su Stoke

Comments Off on L’autogol di Shay Given dà la vittoria dominante dell’Everton su Stoke

Arsenal 2-1 Manchester City: cinque punti di discussione degli Emirati

Comments Off on Arsenal 2-1 Manchester City: cinque punti di discussione degli Emirati

Jake Livermore fa andare Hull mentre il secondo blitz vede fuori Burnley

Comments Off on Jake Livermore fa andare Hull mentre il secondo blitz vede fuori Burnley

Quote eurobet calcio

Comments Off on Quote eurobet calcio

Manchester City è la soluzione migliore, ma combattere su due fronti è un compito difficile

Comments Off on Manchester City è la soluzione migliore, ma combattere su due fronti è un compito difficile

Fyra spel, fyra segrar. Hradcany hockeyspelare fortsätter att rulla i förberedelser

Comments Off on Fyra spel, fyra segrar. Hradcany hockeyspelare fortsätter att rulla i förberedelser

Lizzie Armitstead tra i migliori contendenti per la terza corsa di La Course

Comments Off on Lizzie Armitstead tra i migliori contendenti per la terza corsa di La Course

I giocatori di tennis hanno tre semifinali e una medaglia. Il mix continua senza combattere

Comments Off on I giocatori di tennis hanno tre semifinali e una medaglia. Il mix continua senza combattere

Arsenal’s Arsène Wenger: Tomas Rosicky è stato devastato dalla sconfitta per infortunio

Comments Off on Arsenal’s Arsène Wenger: Tomas Rosicky è stato devastato dalla sconfitta per infortunio

Quattro medaglie ceche: Pera è oro, Hejnová, Staněk e Sasínek

Comments Off on Quattro medaglie ceche: Pera è oro, Hejnová, Staněk e Sasínek

Create AccountLog In Your Account